وب وان

بهترین مطالب اینترنتی

وب وان

بهترین مطالب اینترنتی

طرز تهیه خورش کاری مرغ ( غذای هندوستان )

 

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 90 دقیقه


مواد لازم :


طرز تهیه خورش کاری مرغ :
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم. 

 

 

مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.
 

 

 

 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد. 

 

نکته های غذا:

میزان کاری این غذا بستگی به ذایقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.


منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.

 

منبع : beryooni.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.